Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Van Gaal: Spelarna är inte tillräckligt bra

Louis van Gaal skjuter ifrån sig skulden: ”Jag har sagt allting i förväg. Vi behöver snabba, kreativa spelare. Jag har sagt det även i transferperioden. Det är ett knepigt uttalande av mig för jag måste hantera spelare vars kvalitet inte alltid är vad jag vill.

Men det är ju faktiskt Van Gaal som har valt spelarna han har i truppen. Angel Di Maria är ju precis den spelaren som Van Gaal skriker efter men Van Gaal misslyckades med att få ut det bästa av Di Maria. Van Gaal har heller inte fått ut det bästa av Memphis Depay.

Uniteds manager menar också att skadorna har förstört säsongen: ”När alla var friska, jag säger det igen, jag har sagt det förut, vi var etta i ligan vid det tillfället. Sedan hade vi 14 skador eller de dubbla skadorna på ytterbackspositionerna och jag kunde inte lösa det problemet.


Citat: Manchester Evening News