Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Valdes lån till Standard Liège avslutas

Victor Valdes lån till Standard Liège kommer att avslutas efter den här veckan. Detta meddelar den belgiska klubben på sin hemsida. Anledningen är tvåfald: dels är Valdes just nu skadad och dels vill klubben satsa på unga spelare under säsongsavslutningen. Enligt den belgiska klubben är det ett gemensamt beslut. Av samma anledning bryter den belgiska klubben också med Ioannis Maniatis, som var på lån från Olympiacos.

Standard Liège vill tacka Ioannis Victor för allting de gjorde för vår klubb, framför allt under den framgångsrika resan till den belgiska cuptiteln. Vi önskar dem också det bästa i resten av deras proffskarriärer,” skriver den belgiska klubben.

Valdes spelade åtta matcher för Standard. Under sin tid i klubben blev han belgisk cupvinnare.

Nu förmodar vi att Valdes återvänder till Manchester. Hans kontrakt gäller över den här säsongen, det finns dock ett optionsår. Hur optionsåret aktiveras är oklart men det förefaller vara givet att varken United eller Valdes önskar en fortsättning.