Årets mål: Martial mot Rashford

Den ursprungliga listan för årets Manchester United-mål har nu gallrats ner till fyra. Klart är att Anthony Martial eller Marcus Rashford kommer att vinna priset. Då båda anfallarna är nämligen nominerade med två mål vardera. Martial för sina mål mot Liverpool och Stoke och Rashford för sina mål mot Manchester city och West Ham.

Vinnaren utses genom en omröstning på Uniteds Twitter.

Vinnarna meddelas under Uniteds Player of the Year-gala på måndag. Den rättmätiga vinnaren är förstås Martial mot Everton i FA-cupen, men det målet kom för sent för att vara aktuellt.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS