Vardy utsedd till årets spelare

De engelska fotbollsjournalisterna har utsett Leicester Citys Jamie Vardy till årets fotbollsspelare.

Givetvis ett felaktigt val. Football Writers’ Association kriterier (”to the professional player who by precept and example is considered by a ballot of members to be the footballer of the year”) föreskriver nämligen att vinnaren inte bara ska vara bra på fotboll utan också vara ett föredöme. Och ingen kan någonsin påstå att Jamie Vardy är ett föredöme.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS