Matchen uppskjuten, avspark 21.30

West Hams så kallade fans betedde sig som de svin de är och hindrade Manchester Uniteds spelarbuss att ta sig till Upton Park. Det kastades diverse grejer mot bussen som behövde poliseskort den sista biten. United är nu, kraftigt försenade, på plats.

Manchester Uniteds sekreterare John Alexander bad domaren att skjuta upp matchen och domaren Mike Dean beviljade detta. Därmed blir det avspark 21.30.

Vi måste förbereda oss för matchen och vara redo. Det är en besvikelse. West Ham som en klubb kommer att vara besvikna över vad fansen har gjort,” sa Wayne Rooney till Sky Sports när United hade kommit in på arenan.

Vi vet vad vi måste göra. Vi behöver sex poäng. Det blir en tuff match ikväll, West Ham är ett bra lag.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS