Media: Rashford får träna med a-landslaget

Någon nära det engelska landslaget tycks ha pratat med media. De engelska tidningarna – däribland ledande skribenter på Guardian, Independent och Telegraph – rapporterar nämligen unisont att Marcus Rashford kommer att få träna och spela med det engelska a-landslaget under förberedelserna inför EM.

I nuläget förväntas Manchester Uniteds anfallare dock inte få en plats i EM-truppen men han ska nu vara före Andy Carroll i rangordningen. Danny Welbeck kommer att missa EM och i händelse av fler skador är det möjligt att Rashford även får följa med till Frankrike.

Rashford ska ha diskuterats ordentligt av den engelska landslagsledningen på ett möte i veckan. Landslagsledningen uppges också har varit i kontakt med United för att diskutera Rashford.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS