Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Media: Rashford får träna med a-landslaget

Någon nära det engelska landslaget tycks ha pratat med media. De engelska tidningarna – däribland ledande skribenter på Guardian, Independent och Telegraph – rapporterar nämligen unisont att Marcus Rashford kommer att få träna och spela med det engelska a-landslaget under förberedelserna inför EM.

I nuläget förväntas Manchester Uniteds anfallare dock inte få en plats i EM-truppen men han ska nu vara före Andy Carroll i rangordningen. Danny Welbeck kommer att missa EM och i händelse av fler skador är det möjligt att Rashford även får följa med till Frankrike.

Rashford ska ha diskuterats ordentligt av den engelska landslagsledningen på ett möte i veckan. Landslagsledningen uppges också har varit i kontakt med United för att diskutera Rashford.