Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Telegraph: United klara favoriter att signera Zlatan

Så har den svenske anfallaren Zlatan Ibrahimovic till sist bestämt sig för att lämna Paris Saint-Germain efter den här säsongen. Ibrahimovic kommer ikväll att göra sin sista match för PSG.

Enligt Jason Burt på Telegraph är Manchester United nu klara favoriter att signera anfallaren. Ibrahimovic uppges vara inställd på spel i Premier League. Det sägs vara oklart om United är beredda att betala den veckolön på 300 000 pund som svensken önskar men det ses inte som sannolikt att ekonomin ska hindra värvningen.

Nu är det inte hugget i sten att Ibrahimovic kommer att spela för United nästa säsong. Anfallaren ska också ha fört diskussioner med andra Premier League-klubbar. Vidare finns intresse från LA Galaxy i USA och erbjudanden från Kina.