Uppdatering: Föremålet var inte verkningskraftigt

I en uppdatering kring dagens händelser på Old Trafford skriver Manchesterpolisen följande:

Desarmeringsgruppen genomförde en kontrollerad explosion på Old Trafford på vad som beskrivs som ett extremt verklighetstroget sprängningsföremål. En fullständig utvärdering har nu genomförts och upptäckte att föremålet inte var verkningskraftigt. A fullständig genomsökning av arenan pågår.

En trevligare nyhet: Moses, från Sierra Leone, skulle idag se sin första match på Old Trafford. Nu har en grupp Unitedsupportrar betalat för en ombokning av hans flyg och biljetter till FA-cupfinalen.

(Ian Stirling är vice ordförande för Must men det är inte organisationen som betalar Moses resa utan individuella supportrar.)

Det spekuleras i att speldatum för matchen kan fastställas redan ikväll, med tisdag som ett potentiellt datum. Men det är fortfarande bara spekulationer.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS