Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Rapporter: Kontraktserbjudande till Zlatan, agenten förnekar

Manchester United har, enligt franska RMC Sport, gett Zlatan Ibrahimovic ett kontraktserbjudande. Rapporten skrivs av Mohamed Bouhafsi, som eventuellt var först med att placera Anthony Martial i United. Anfallaren ska ha erbjudits ett kontrakt på ett år med ett optionsår.

Ibrahimovics agent Mino Raiola säger emellertid till Sky Sports att rapporten om ett erbjudande på ett år inte är korrekta.

I andra transfernyheter rapporteras United ha scoutat Sportings mittfältare Joao Mario och Schalkes ytter Leroy Sane.

Över på Telegraph skriver James Ducker att David de Geas framtid i United kan vara i fara ifall Louis van Gaal är kvar som manager över nästa säsong. De Gea sägs inte ha någon klausul i det kontrakt han skrev i somras men han uppges vara en av flera spelare som kommer att överväga sin framtid ifall Van Gaal blir kvar i klubben.