Bilder: Träning inför FA-cupfinalen, featuring Luke Shaw

Goda skadenyheter, då vi noterar att Matteo Darmian, Marcos Rojo och Morgan Schneiderlin alla var med på träningen inför FA-cupfinalen. Rojo och Schneiderlin missade matchen mot Bournemouth medan Darmian inte har spelat sedan matchen mot Norwich. Såvitt jag kan se var dock varken Adnan Januzaj eller Timothy Fosu-Mensah med på träningen, vilket torde betyda att de inte är aktuella för spel på lördag. Fosu-Mensah är också borttagen från Hollands landslagstrupp.

Mest glädjande är ändå att vi ser att Luke Shaw var med på träningen. Enligt Uniteds hemsida tränade han separat från den övriga gruppen, men jag tycker åtminstone att det ser ut som att han kör en passningsövning med Darmian. Oavsett är Shaw inte aktuell för spel på lördag men allt tyder på att han kommer vara redo för nästa säsong.

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Om vi åker nu hinner nog bussen fram till Wembley innan avspark.

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Om Crystal Palace får straff kommer De Gea rädda med en klackspark.

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Shaw bekräftade för några dagar sedan på Twitter att han inte når finalen.

Vi avslutar med Moses, solskenshistorian efter den uppskjutna matchen mot Bournemouth. Moses reste från Sierra Leone för att se sin första Unitedmatch på plats. När matchen blev uppskjuten erbjöd sig en grupp Unitedsupportrar att betala för en ombokning av hans flyg. Han fick också en biljett till FA-cupfinalen. Detta har kritiserats av en del, som menar att det finns andra som är mer värda en biljett. Hur som haver visar det sig att Moses inte tar en biljett från någon supporter utan att kommer att sitta på Club Wembley.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS