Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

MEN: Memphis och Borthwick-Jackson petade

Enligt Manchester Evening News är Memphis Depay och Cameron Borthwick-Jackson utanför Manchester Uniteds trupp för FA-cupfinalen. Stämmer det så är det mycket konstiga val.

Memphis har bara varit utanför matchtruppen en enda gång tidigare den här säsongen, det i 0-0-matchen mot Crystal Palace borta. Det skulle också ge en trupp med få offensiva alternativ på bänken. Rapporter säger att Memphis inte har tagit petningen bra.

Borthwick-Jackson har imponerat när han har fått chansen och är en solklart bättre vänsterback än Darmian och Rojo. Också mycket märkligt är att Phil Jones rapporteras få en plats i finaltruppen. Han har inte spelat en enda minut a-lagsfotboll sedan den 2 januari och han var inte bra i de U21-matcher han spelade under våren.

Enligt Telegraph blir det förstås Rojo som startar som vänsterback. Jesse Lingard petas till bänken och ersätts av Fellaini.

Uniteds rapporterade trupp: De Gea, Romero, Valencia, Darmian, Jones, Smalling, Blind, Rojo, Fellaini, Herrera, Carrick, Schneiderlin, Lingard, Young, Mata, Rooney, Martial, Rashford