Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Martial: Jag älskar Manchester och vill stanna här

Det är sällan vi hör Anthony Martial prata. Men inför FA-cupfinalen har han pratat med media.

Du vet aldrig vad som händer i framtiden,” säger Martial. ”Men fansen har accepterat mig väldigt bra och det faktum att de sjunger den här sången om mig hela tiden visar att de är ganska nöjd med mig. Jag försöker bara göra mitt bästa för att betala tillbaka det stödet.

Jag älskar Manchester och jag älskar att vara här och jag ser mig definitivt stanna här ganska länge till. Jag trivs definitivt här.

Det var Martial som sköt United till dagens final. ”Semifinalmålet var väldigt viktigt. Det var fantastiskt att springa till publiken och fira med fansen och fantastiskt att gå till finalen.

En av historierna som gick runt när Martial skrev på för United var att Wayne Rooney var tvungen att fråga Morgan Schneiderlin vem Uniteds nyförvärv var.

Well, han känner mig nu, eller hur,” säger Martial och skrattar. ”Jag har också hört den historien. Jag antar att den är ganska rolig.

Nu siktar han på att avsluta sin första säsong i United med att vinna FA-cupen.

Vi kommer att försöka göra allt vi kan för att ta cupen tillbaka till Manchester. Det var en fantastisk atmosfär [under semifinalen]. Jag antar att det kommer att vara ännu bättre i finalen och vi kommer bara göra allt vi kan för att se till att vi vinner.

Läs mer på Guardian.