Ingen fara med Rashford

Marcus Rashford klev av skadad när Manchester United igår vann FA-cupen. Dittills hade han förmodligen varit Uniteds bästa spelare. Enligt Sky Sports är skadan emellertid inte allvarlig och Rashford kommer att kunna ansluta till den engelska landslagstruppen som planerat.

Det sägs att anfallaren ska undersökas av landslagets läkarstab på måndag. Sedan förväntas han kunna träna med landslaget på onsdag. Tisdagen är en ledig dag för landslaget.

Rashfords första säsong i Uniteds a-lag har varit en saga och han kommer mest troligt kunna kröna den med spel i a-landslaget. Det skulle inte förvåna ett dugg ifall han gör det så bra att Roy Hodgson tvingas ge honom en av platserna i EM-truppen.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS