Jesse Lingard: Det var en massiv känsla

Igår avgjorde Jesse Lingard FA-cupen. ”Det var en massiv känsla,” sa han till MUTV efter matchen. ”Att vinna [cupen] är fantastiskt och säsongen slutar på topp med min familj och mina vänner som var i publiken.

Den föll fint för mig för att skjuta. Jag visste att jag var tvungen att träffa rätt och tack och lov gjorde jag det. Det är the United way. Vi visade fantastisk lagkänsla. Vi hade de äldre grabbarna på mittfältet och ungdom på topp för att guida oss igenom matchen.

Citat: Manutd.com


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS