Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Blackburn visar intresse för Joyce

Blackburn Rovers har officiellt bett om Manchester Uniteds tillåtelse att prata med Warren Joyce, detta rapporterar Telegraph. Uniteds U21-tränare är aktuell för jobbet som manager i Blackburn. Det sägs vara oklart om Joyce är Blackburns förstaval men klubben vill åtminstone prata med honom för att ta reda på hur han ser på situationen.

United uppges nu överväga Blackburns förfrågan. United vill förstås inte mista den högt ansedda tränaren men klubben inser också att managerjobbet i Blackburn skulle vara en stor möjlighet för Joyce.

Warren Joyce har varit reservlagstränare (numer U21-tränare) för United sedan 2008. Först delade han ansvaret med Ole Gunnar Solskjaer men sedan 2010 har Joyce varit ensamt ansvarig. Under Joyce tid i klubben har reservlaget/U21 vunnit ligan fem gånger och United har fyra titlar de senaste fem åren.