Böter till United och Liverpool

Uefas Control, Ethics and Disciplinary Body har idag bötfällt Manchester United och Liverpool för beteende under de båda Europa League-matcherna mellan klubbarna. De båda klubbarna får 40 000 euro i böter (varav hälften är villkorligt under de två kommande åren, vilket så klart är en fördel för Liverpool som inte kommer att spela i Europa nästa säsong) för otillåtna sånger.

United får ytterligare 18 000 euro i böter för att ha blockerat gångvägar, publikproblem och kastade objekt. Liverpool får ytterligare 17 000 euro i böter för användande av pyroteknik, kastade objekt, publikproblem och försenad avspark. Liverpool får i tillägg 30 dagar på sig att kontakta United för att betala de skador som Liverpools supportrar orsakade inne på Old Trafford.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS