Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Böter till United och Liverpool

Uefas Control, Ethics and Disciplinary Body har idag bötfällt Manchester United och Liverpool för beteende under de båda Europa League-matcherna mellan klubbarna. De båda klubbarna får 40 000 euro i böter (varav hälften är villkorligt under de två kommande åren, vilket så klart är en fördel för Liverpool som inte kommer att spela i Europa nästa säsong) för otillåtna sånger.

United får ytterligare 18 000 euro i böter för att ha blockerat gångvägar, publikproblem och kastade objekt. Liverpool får ytterligare 17 000 euro i böter för användande av pyroteknik, kastade objekt, publikproblem och försenad avspark. Liverpool får i tillägg 30 dagar på sig att kontakta United för att betala de skador som Liverpools supportrar orsakade inne på Old Trafford.