Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Diverse landslagsuttagningar

Italien har idag nominerat sin bruttotrupp inför sommarens EM. Manchester Uniteds ytterback Matteo Darmian är förstås en av de uttagna spelarna. En EM-uttagning som vi missade var Nordirlands, där Paddy McNair, tillsammans med en drös före detta Unitedspelare, har en av platserna i bruttotruppen.

Sergio Romero och Marcos Rojo är med i Argentinas trupp inför Copa América som i år spelas i USA, med start redan den 3 juni. Antonio Valencia har förstås en plats i Ecuadors trupp.

https://twitter.com/FEFecuador/status/732975742326312960

En landslagsturnering som redan är igång är den årliga U20-turneringen i Toulon. Manchester Uniteds målvakt Joel Castro Pereira är med i Portugals lag. Portugal inledde turneringen med en 1-0-förlust mot England. Pereira vaktade målet och gjorde flera fina räddningar. Han satt sedan på bänken när Portugal vann med 2-0 mot Guinea men var tillbaka i startelvan när Portugal vann med 1-0 mot Japan.

Portugal har Paraguay kvar att möta. Seger där ger troligen en andraplats i gruppen (vilket betyder match om tredjepris) men beroende på andra resultat skulle de då också kunna sluta etta eller trea i gruppen.