Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Scholes: Jag är säker på att Mourinho ger oss underhållande fotboll

Ingen hemlighet vad Paul Scholes tyckte om Louis van Gaals fotboll. Mittfältslegenden tror emellertid att det kommer att bli bättre under José Mourinho.

Manchester Uniteds fans kräver underhållande fotboll och jag är säker på att Mourinho kommer att försöka leverera det. Jag tror att Mourinho kommer att ha tittat [på kritiken mot Van Gaal] nära och kommer att ha sett vad som hände. Han är en toppmanager, han har bevisat det förut och förhoppningsvis kan han göra det igen.

Scholes hoppas att Ryan Giggs blir kvar i klubben: ”Jag tycker att det är viktigt att det finns någon form av kontinuitet. Förhoppningsvis kommer han fortfarande vara kvar i klubben, förhoppningsvis fortfarande jobbandes med a-laget. Han känner klubben utifrån och in, han har varit här i närmare 30 år nu.


Citat: BBC