Martial vann målcupen

Vi noterar att Anthony Martials mål mot Stoke har vunnit Premier Leagues Twittertävling Goal Cup. Det är andra året i rad som en Manchester United-spelare vinner Goal Cup, förra året vann Angel Di María (notabelt att varken Martials eller Di Marías vann priset som årets Unitedmål).

Goal Cup är förstås menad att vara en tävling om det snyggaste målet i Premier League men det blir egentligen inte mer än en popularitetstävling.

Nåväl, det är ett snyggt mål. Ett riktigt Manchester United-mål!


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS