Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Zlatan: Vi får se vad som händer

Den svenska världsstjärnan Zlatan Ibrahimovic förmodas bli José Mourinhos första nyförvärv som manager för Manchester United. Ibrahimovic höll idag presskonferens inför EM och fick förstås en hel del frågor om framtiden.

Jag har inte läst tidningarna idag så jag vet inte vilken klubb som gäller idag,” säger anfallaren, som bekräftar att han har haft konkreta erbjudanden från flera håll.

Han njuter av spekulationerna: ”Enligt någon skulle det vara klart inom 48 timmar. En annan sa 90 procent här, tio procent där. Så det är roligt, följa upp. Det är roligt att hitta råttan, den som snackar.

Och han säger att han har gjort sitt val: ”Jag vet vad jag vill, framtiden är redan skriven. Jag har gjort mitt val.

Ibrahimovic pratar gott om Mourinho: ”Vill du ha action så ta in Mourinho. Jag tror att han är mannen för att ta dem till toppen. Vill du vinna så ta in Mourinho. Jag hade en fantastisk tid med honom. Jag vet inte om vi kommer jobba tillsammans igen. Jag ger inga garantier. Jag har pratat med honom varje dag sedan jag lämnade Inter.

Kan han bekräfta att det finns ett erbjudande från United? Ibrahimovic avfyrar ett stort leende: ”Vi får se vad som händer.