Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Lånekollen – Fletcher sköt Barnsley till The Championship

Ashley Fletcher är i bra form för tillfället och efter endast två minuter hade han get Barnsley ledningen på Wembley i playoff-finalen mot Millwall efter ett tjusigt mål där han drev förbi en försvarare och satte distinkt bollen i det bortre hörnet. Barnsley ökade sedan på ledningen till 2-0 innan Millwall reducerade. Forceringen från Londonlaget uteblev dock och Barnsley var det klart bättre laget, och ökade också på till 3-1 med kvarten kvar. Fletcher, som såg trött ut på slutet, blev sedan utbytt med tio minuter kvar och fick varma applåder från fansen.

Lånet i Barnsley blev en succé. Både för laget och för Fletcher personligen. Barnsley slutade på en sjätte plats i League One men imponerade stort i kvalet och tog sig genom kvalrundorna relativt enkelt. För Fletcher blev det till slut nio mål och fyra assist på 26 matcher i Barnsley-tröjan. Med EM runt hörnet kan det innebära att flera spelare missar försäsongsturnén till sommaren vilket kan öppna för Ashley Fletcher i truppen. Nu tror jag inte Ashley Fletcher blir någon Unitedspelare i framtiden, men det är svårt att blunda för hans fina insatser i Barnsley.