Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Officiellt: Borthwick-Jackson har skrivit nytt kontrakt

Det är inte bara Marcus Rashford som har skrivit nytt kontrakt idag. Manchester United meddelar också att Cameron Borthwick-Jackson har skrivit på ett nytt kontrakt. Precis som för Rashford gäller Borthwick-Jacksons kontrakt till 2020 med en option på ytterligare ett år.

Borthwick-Jackson är 19 år gammal. Han inledde säsongen med att debutera i U21, där han tog en given plats i laget. När säsongen summerades utsågs han till årets U21-spelare i United. Han debuterade i a-laget i hemmamatchen mot West Brom i november. Totalt gjorde han 14 a-lagsmatcher under säsongen.

I a-laget har han spelat vänsterback. Han har emellertid också använts som mittback i juniorlaget och i U21.

Cameron Borthwick-Jackson:

Jag har växt upp i United och har njutit av varenda minut jag har varit här. Förra säsongen var det en enorm upplevelse att göra min a-lagsdebut och en dröm som blev sann för mig och min familj. Jag känner att det står mig väl till pass att fortsätta min utveckling som en Manchester United-spelare. Jag kommer att fortsätta arbeta hårt och ta råd från managern och hans tränarstab för att förbättra mig på varje träning.

Ed Woodward:

Cameron är en av ett antal unga spelare som kom genom vår akademi och gjorde a-lagsdebut förra säsongen. Det här är något som vår klubb alltid har gjort och att befordra akademi- och U21-spelare är något som gör alla i anslutning till vår klubb väldigt stolta. Jag är mycket glad att Cameron har skrivit på ett nytt kontrakt och ser fram emot att se honom i truppen många år framöver.