Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Mourinho lämnar återbud till välgörenhetsmatch

José Mourinho har lämnat återbud till välgörenhetsmatchen på Old Trafford på söndag, rapporterar BBC. Mourinho uppges ha sagt till arrangören att han har andra åtaganden som han vill fokusera på. Istället kommer Sunderlands manager Sam Allardyce coacha det engelska laget i Soccer Aid-matchen.

En sak som Mourinho kommer att fokusera på är förstås jobbet som manager för Manchester United. Men han har också rättegången med Eva Carneiro att bekymra sig för.

Mourinho har redan börjat sitt arbete som Unitedmanager, vilket måste ses som positivt. David Moyes började arbeta först den 1 juli, då United idiotiskt nog inte ville lösa honom från den sista månaden i Everton. Louis van Gaal började ännu senare, då han ju var upptagen med det holländska landslaget.

  • Annars är det mycket snack om Ryan Giggs just nu. BBC rapporterar att Giggs fortfarande inte har diskuterat framtiden med varken Ed Woodward eller Mourinho. Giggs har fortfarande kontrakt som assisterande manager i klubben.
  • Mirrors David McDonnell tror sig dock veta att Giggs kommer lämna United, för att prova lyckan som manager.
  • Guardian rapporterar samtidigt att Uniteds önskan är att Mourinho ska leda klubben i många år framöver. Blir det så, vilket förstås är omöjligt att förutse nu, är det svårt att se en framtid där Giggs är Unitedmanager.
  • Michael Carrick förväntas, enligt BBC, stanna i United. Det uppges vara troligt att kontraktet annonseras inom ett par veckor.
  • Goda nyheter: Warren Joyce ser ut att stanna i Manchester United. Joyce var aktuell för jobbet som manager i Blackburn men Blackburn meddelar att de har anställt Owen Coyle.
  • Det uppges nu vara klart att Manchester United kommer att möta Everton i Wayne Rooneys testimonial den 3 augusti. Kontraktet ska vara påskrivet, nu väntar vi bara på att United ska bekräfta.