Smalling hjälte när England vann

Manchester Uniteds Chris Smalling gjorde det enda målet när England vann med 1-0 mot Portugal i en trist träningslandskamp.

Wayne Rooney spelade 78 minuter medan Marcus Rashford blev kvar på bänken hela matchen.

Det var länge mållöst, trots att England spelade större delen av matchen med en man mer. Efter 35 minuter blev nämligen Bruno Alves utvisad för en vansinnesgrej.

Smallings mål, hans första i landslagssammanhang, kom efter 86 minuter. Det kom framför ögonen på Uniteds nya manager José Mourinho.

Vi ska också notera att Nani var kapten för Portugal.

Belgien gjorde igår en svag insats mot Finland. Den högt rankade nationen låg länge under med 1-0 men lyckades kvittera i den 89:e matchminuten. Marouane Fellaini startade matchen men klev av efter 79 minuter. Det var Fellainis ersättare Romelu Lukaku som gjorde kvitteringsmålet.

Memphis Depay fick ingen speltid när Holland igår tog en chockseger borta mot Polen. Daley Blind har, som vi har berättat, lämnat återbud till landskamperna.