Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Sky Sports: Zlatan är nära en övergång till Manchester United

På fredagskvällen rapporterar Sky Sports att Zlatan Ibrahimovic är mycket nära en övergång till Manchester United. Ibrahimovic uppges ha bestämt sig för United och parterna ska vara mycket nära en överenskommelse, även om inget är påskrivet än. Affären kan vara klar innan EM börjar. Ibrahimovic förväntas skriva på ett ettårskontrakt.

En intressant detalj i rapporten är att United sägs ha informerats om en möjlighet att värva Leicesters anfallare Jamie Vardy. Detta ska United inte ha varit intresserade av, då man inte vill hindra Marcus Rashfords utveckling. Vardy har på fredagen kopplats samman med en flytt till Arsenal. Ibrahimovic sägs vara den enda anfallaren på Uniteds önskelista i sommar.

En felaktighet i rapporten är att Sveriges första match i EM sägs vara mot Belgien den 22 juni, det är så klart Sveriges sista gruppspelsmatch.


Artikeln uppdaterad med mindre korrigeringar och förtydliganden.