Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Dagens Zlatan: Personliga avtalet klart, diskussion med Mourinho kvar

Igår kväll rapporterade Sky Sports att Zlatan Ibrahimovic var mycket nära till Manchester United. Den rapporten fick inte direkt några svallvågor hos de engelska tidningarna. Telegraph skrev ingenting och Independent nöjde sig med en rewrite.

Guardian hakade dock på och skriver att Zlatans agent Mino Raiola och United ska vara överens om Zlatans lön. Anfallaren ska emellertid inte ha diskuterat det hela med José Mourinho än. Zlatan uppges inte vara intresserad av att flytta till United om han inte försäkras om en viktig roll i laget. Återstår gör också diskussioner om hur mycket Raiola ska få för sin del i affären.

På Mirror skriver John Cross att Zlatan förväntas flyga till Manchester innan EM börjar för att komplettera övergången.

BBC skriver ingenting nytt om den svenske anfallaren och Simon Stone, som bevakar United för BBC, twittrar ner Sky Sports rapport.

Mellan raderna läser vi: ”Det Sky Sports sa har jag redan sagt. De kommer inte med någonting nytt.