Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Journalister: Zlatan har skrivit på, United och Villarreal överens om Bailly

Stora nyheter eller en stor portion bullshit? Det är frågan då Tancredi Palmeri på söndagskvällen skriver att Zlatan Ibrahimovic har skrivit på för Manchester United samtidigt som Duncan Castles rapporterar att United och Villarreal ska vara överens om övergångssumman för Eric Bailly.

Det enda jag vet om Palmeri är att han hatar Sverige.

Castles har jag större koll  på. I hate him. Men han har god kontakt med José Mourinhos agent Jorge Mendes. Eller ja, det förefaller vara så att Mendes använder sig av Castles när han vill få ut information i media. En kan då anta att Castles då och då får nyheter av Mendes.

I alla fall, Castles skriver på One World Sports att United och Villarreal är överens om en övergångssumma på 35 miljoner euro, vilket skulle kunna stiga till 40 miljoner.

Bailly förväntas dock inte bli den enda försvarsvärvningen i sommar, Mourinho ska också söka efter en etablerad mittback. Den nya managern sägs också prioritera värvningar av en mittfältare och en anfallare.

Castles påstår dock att Zlatan inte är klar för United. Mourinho ska bara vara beredd att signera anfallaren ifall han och agenten Mino Raiola (som sagt, Castles och Mendes…) sänker sina ekonomiska krav.

Juan Mata uppges vara till salu, liksom ett antal av spelarna som har värvats sedan Sir Alex Ferguson lämnade United.

Till sist rapporterar Castles att Mourinho har anställt Ricardo Formosinho som teknisk scout. Formosinho har jobbat med Mourinho i Porto och i Real Madrid och sägs komma att arbeta med spelarrekrytering och också fungera som motståndarscout. Även Sun, i en artikel signerad Martin Lipton (en av de högst ansedda journalisterna i England), har placerat Formosinho i United.