Landslag: Oavgjort för Valencia i premiären, Schweinsteiger gjorde comeback

Antonio Valencias Ecuador fick en bra start på Copa América, då de i natt spelade 0-0 mot Brasilien. Valencia spelade hela matchen och det var faktiskt Ecuador som var närmast segern. Ecuador hade också en boll i mål men linjedomaren flaggade för att bollen var över linjen momentet tidigare, ett beslut som förefaller vara felaktigt.

Bastian Schweinsteiger gjorde comeback när Tyskland hemmabesegrade Ungern med 2-0. Schweinsteiger blev inbytt mitt i andra halvlek och då hade målen i matchen (självmål och Müller) redan kommit.

Andra landslagsuppdateringar:

• Ro-Shaun Williams var oanvänd avbytare när Englands U18 förlorade med 2-0 mot Sydkorea i Sydkorea. Returmatch idag.
  • Sadiq El Fitouris Libyen spelade 1-1 mot Marocko i kval till afrikanska mästerskapen. Resultatet innebär att Libyen inte kan nÃ¥ mästerskapet.
  • Axel Tuanzebe gjorde sitt allra första landslagsframträdande när Englands U19 förlorade med 2-0 mot Mexiko i Mexiko. Tuanzebe kom in efter en halvlek och han fick ingen drömdebut dÃ¥ bÃ¥da mÃ¥len kom i andra halvlek. Inga rapporter om hur Tuanzebe skötte sig.
  • Paddy McNair blev utbytt pÃ¥ tilläggstid när Nordirland förlängde sin förlustfria svit till tolv genom att spela 0-0 mot Slovakien pÃ¥ bortaplan. McNair spelade höger vingback, dÃ¥ Nordirland testade en 5-3-2-uppställning. Han drog pÃ¥ sig matchens enda varning. Det mesta tyder pÃ¥ att han kommer gÃ¥ in i EM som startspelare.
  • Memphis Depay satt pÃ¥ bänken när Holland vann med 2-0 mot Österrike pÃ¥ bortaplan. Holland har nu tre segrar och en oavgjord pÃ¥ de fyra senaste. Passar bra att hitta formen nu när det bara är träningsmatcher som gäller…
  • Anthony Martial spelade andra halvlek när Frankrike vann med 3-0 mot Skottland pÃ¥ hemmaplan. De tre mÃ¥len gjordes i första halvlek men vi förutsätter ändÃ¥ att Martial gÃ¥r in i startelvan när EM börjar pÃ¥ fredag. Martial fÃ¥r vänta pÃ¥ första landslagsmÃ¥let, men bjöd oss ändÃ¥ pÃ¥ en riktigt godbit…