Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Landslag: Oavgjort för Valencia i premiären, Schweinsteiger gjorde comeback

Antonio Valencias Ecuador fick en bra start på Copa América, då de i natt spelade 0-0 mot Brasilien. Valencia spelade hela matchen och det var faktiskt Ecuador som var närmast segern. Ecuador hade också en boll i mål men linjedomaren flaggade för att bollen var över linjen momentet tidigare, ett beslut som förefaller vara felaktigt.

Bastian Schweinsteiger gjorde comeback när Tyskland hemmabesegrade Ungern med 2-0. Schweinsteiger blev inbytt mitt i andra halvlek och då hade målen i matchen (självmål och Müller) redan kommit.

Andra landslagsuppdateringar:

  • Ro-Shaun Williams var oanvänd avbytare när Englands U18 förlorade med 2-0 mot Sydkorea i Sydkorea. Returmatch idag.
  • Sadiq El Fitouris Libyen spelade 1-1 mot Marocko i kval till afrikanska mästerskapen. Resultatet innebär att Libyen inte kan nå mästerskapet.
  • Axel Tuanzebe gjorde sitt allra första landslagsframträdande när Englands U19 förlorade med 2-0 mot Mexiko i Mexiko. Tuanzebe kom in efter en halvlek och han fick ingen drömdebut då båda målen kom i andra halvlek. Inga rapporter om hur Tuanzebe skötte sig.
  • Paddy McNair blev utbytt på tilläggstid när Nordirland förlängde sin förlustfria svit till tolv genom att spela 0-0 mot Slovakien på bortaplan. McNair spelade höger vingback, då Nordirland testade en 5-3-2-uppställning. Han drog på sig matchens enda varning. Det mesta tyder på att han kommer gå in i EM som startspelare.
  • Memphis Depay satt på bänken när Holland vann med 2-0 mot Österrike på bortaplan. Holland har nu tre segrar och en oavgjord på de fyra senaste. Passar bra att hitta formen nu när det bara är träningsmatcher som gäller…
  • Anthony Martial spelade andra halvlek när Frankrike vann med 3-0 mot Skottland på hemmaplan. De tre målen gjordes i första halvlek men vi förutsätter ändå att Martial går in i startelvan när EM börjar på fredag. Martial får vänta på första landslagsmålet, men bjöd oss ändå på en riktigt godbit…

https://twitter.com/philousports/status/739189804957634561