Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Detta kan vara nya tröjan

Det är den där tiden på året igen då det börjar ryktas om hur Manchester Uniteds tröja för säsongen 2016/17 ser ut. Kanske är det som på bilderna nedan.

Det är den brasilianska nätbutiken Netshoes som säljer tröjan och i skrivande stund är den fortfarande tillgänglig. Det är förstås omöjligt för oss att veta om det verkligen är den riktiga tröjan, så ta informationen med en nypa salt. Detaljerna med tre vita ränder längs magen stämmer dock med rykten jag har hört tidigare.

Enligt uppgift ska United lansera den nya tröjan den 23 juli. Bortatröjan är redan lanserad.

I andra nyheter så meddelar United att legendmatchen mot Barcelona, som skulle ha spelats den 2 juli, är uppskjuten på obestämd tid. Anledningen är att några av spelarna som skulle delta i matchen inte kan delta på grund av arbete under EM. Minst sagt märkligt, då det inte är många dagar sedan matchen annonserades.

Tidigare idag skrev Michael Carrick nytt kontrakt. Här är ett videoklipp med höjdpunkter från Carricks karriär.