Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Sky Sports: Läkarundersökning för Zlatan efter EM

Manchester United planerar för Zlatan Ibrahimovics läkarundersökning, detta rapporterar Sky Sports idag. Läkarundersökningen, som förväntas vara en formalitet (givet att Zlatan undviker att bli skadad under EM), ska vara det enda som återstår innan Zlatan blir en Manchester United-spelare.

Den ursprungliga planen var att Zlatan skulle skriva på innan EM började men förhandlingarna drog ut på tiden. Nu ska emellertid alla detaljer vara klara. Båda parter uppges vara avslappnade i frågan och den svenska anfallaren sägs skriva på ett kontrakt på ett år.

Flera rapporter säger att Zlatan har en klausul i sitt kontrakt med PSG som gör att han får en stor bonus ifall han inte gör klart med en ny klubb förrän tidigast den 1 juli. Detta nämns dock inte av Sky Sports. EM:s gruppspel, åttondelsfinalerna och den första kvartsfinalen spelas i juni.

Tyska Bild rapporterar emellertid att Carlo Ancelotti försöker övertyga Zlatan om att välja Bayern München. Bayern kan, till skillnad från United, erbjuda Champions League-spel och de kommer som vanligt att gå in i turneringen som en av favoriterna.

I andra nyheter rapporterar Guardian att Manchester city är intresserade av att signera Víctor Valdés.