Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Mirror: Alla spelare får en chans av Mourinho

José Mourinho har skickat sms till alla Manchester Uniteds a-lagsspelare och berättat att de kommer att få en chans att visa vad de går för. Detta rapporterar David McDonnell på Mirror. Mourinho ska enligt rapporten inte fatta några beslut om spelarna förrän han har sett dem spela.

Även Juan Mata, som Mourinho ju sålde till United, ska ha fått detta besked. Spelare som ska vara i farozonen under den nya managern inkluderar Bastian Schweinsteiger, Marouane Fellaini, Matteo Darmian och Memphis Depay.

Samtidigt rapporterar Times att Mourinho har lagt in sitt veto mot Ryan Giggs som assisterande manager. Mourinho uppges vara av åsikten att Giggs ska ha distanserat sig från David Moyes och Louis van Gaal när det började gå motigt. Den portugisiska managern vill bara omge sig med fullständigt lojala medarbetare.

Tidningen rapporterar också att Henrikh Mkhitaryan fortfarande hoppas på en flytt till Manchester United. ”Han vill gå till Manchester United och vi försöker lösa situationen,” säger Mkhitaryans agent Mino Raiola.