Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Because the night

Med slutspelet i EM för dörren kan vi konstatera många saker angående landslagsfotbollen. Det enda som behövs nämnas är dock detta: Det är fortfarande tämligen ointressant. Så – då var det mästerskapet avhandlat.
Det är bara drygt en vecka kvar tills den där portugisen tar över rodret på riktigt. I alla fall om vi ska tolka hans senaste Instagrampost (jag uppskattar verkligen att han använder sig av det, på riktigt).
Skärmavbild 2016-06-24 kl. 21.06.36
Det har, som väntat, inte hänt någonting mer på transferfronten. Bailly är fortfarande ende gubbe in, Carrick har förlängt och Ashley Young tillåts fira ett halvt decennium i Uniteds tröja medan Rojo fortfarande – osannolikt nog – är röd. Zlatan presenteras när han haft sin semester, men annars är det kanske inte så mycket mer som kommer? Eller?
United skulle behöva en hel del förstärkningar, trots att Dödgrävarens uttåg rimligen borde ge samtliga lirare ett 20-procentigt lyft bara det. Stannar DDG, vilket det faktiskt verkar som, är det yttrar både defensivt och offensivt som bör vara prioriterat. Spelare somDarmian, Rojo, Blind, Young, Valencia är inga att förlita sig på direkt, även om italienaren kan återhämta sig.
Rimligen – eller? – bör José kunna ha övertygat någon om sin förträfflighet under sin senaste sejour i London och det är kanske inte konstigt att det ryktas om både Willian och Azpilicueta, men det är inte särskilt troligt att Chelsea säljer några spelare till Manchester & Mourinho efter Falcaofadäsen.
Jag har fortfarande inte tagit till mig att han tränar United. Han får fanimej börja göra det rent konkret också innan jag avlämnar rapport.
–––––––––––––––––––––––––––––
Nu har ju de gamla britterna gjort allt de kan för att förstöra för sina barn och barnbarn i och med Brexitomröstningen. Det är faktiskt inte klokt hur jävla dumt det är. Och pajasarna fattar förstås inte vad dom har gjort.
–––––––––––––––––––––––––––––
Måste ändå återvända till EM för en kort stund: Thiago Motta har svarta dojjor. Köp honom, José.
–––––––––––––––––––––––––––––
Bloggen återkommer. Alltid. Likt Fågeln Fenix återvänder vi när ni minst anar det.