Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

BBC: Giggs lämnar United

BBC rapporterar på fredagen att Ryan Giggs har nått en överenskommelse med Manchester United och kommer att lämna klubben. United förväntas bekräfta det hela inom kort.

Giggs hade ett år kvar på sitt nuvarande avtal som assisterande manager men José Mourinho ville inte behålla walesaren. Istället blir det Rui Faria som kommer att assistera Mourinho i United.

https://twitter.com/UtdRantcast/status/748839618976636932

Legenden Giggs kom inte överens med United om någon annan roll i klubben och kommer därför att gå vidare med karriären någon annanstans. Vad som händer nu är förstås omöjligt att veta säkert men det är ingen hemlighet att Giggs vill pröva lyckan som manager. För tillfället jobbar Giggs som expert i ITV under slutet på EM.

Totalt blev det 29 år i Manchester United för Ryan Giggs. Han är klubbens mesta spelare någonsin med 963 matcher och han har vunnit otaliga titlar, däribland ligan 13 gånger och Champions League två gånger.