Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Guardian: United jobbar hårt för Pogba

Det är bara formaliteter som ska klaras av innan Zlatan Ibrahimovic formellt kan presenteras som en Manchester United-spelare. Zlatan följer efter Eric Bailly och blir José Mourinhos andra nyförvärv. Det mesta tyder på att Henrikh Mkhitaryan också presenteras inom kort.

Mourinho verkar dock inte vara nöjd med det. Enligt Guardian – i en artikel undertecknad Daniel Taylor och Alan Smith – ökar United nu takten för att få till en värvning av Paul Pogba från Juventus. Det sägs att en övergångssumma skulle kunna landa på 65 miljoner pund, vilket är markant lägre än de siffror som tidigare har nämnts (det har snackats om en världsrekordsumma – 85 miljoner pund eller mer).

Uniteds nya manager uppges ha beundrat den franska mittfältaren under lång tid. En återkomst till United skulle inte vara problemfri, givet sättet som han lämnade klubben på, men United förefaller vara redo att gå vidare och medge att klubben gjorde ett misstag som släppte Pogba.

I samma artikel uppges att Zlatan kommer att skiva på ett ettårskontrakt, värt 220 000 pund i veckan. Om det blir med ett optionsår återstår att se men det nämns inte i artikeln.