Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Dorrington till Huddersfield, Mourinho till Fulham

Målvakten George Dorrington var en av fyra spelare som friställdes av Manchester United den här sommaren. Nu har Dorrington hittat en ny klubb, han har skrivit på för Huddersfield, där han kommer att spela med klubbens utvecklingslag. Kontraktet är på ett år men Huddersfield har en option om att kunna förlänga kontraktet.

Förutom Dorrington så friställdes även Oliver Rathbone, Víctor Valdés och Nick Powell av United. Rathbone är klar för Rochdale medan Valdés och Powell, såvitt jag vet, fortfarande är fria agenter.

I andra nyheter så har José Mourinho skrivit på för Fulham. Ja, José Mourinho Junior alltså. Manchester United-managerns son är 16 år gammal och spelar som målvakt. Han har tidigare spelat för Real Madrid och Chelsea, då pappa Mourinho tränade de klubbarna.

https://www.instagram.com/p/BHSk5VfDjCy/?hl=en