Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Mkhitaryan på läkarundersökning idag

Henrikh Mkhitaryan ska idag läkarundersökas inför den förväntade flytten till Manchester United, det rapporterar välinformerade Craig Norwood på Twitter. Mkhitaryans tyska klubb Borussia Dortmund har redan bekräftat att klubben är överens med United om en försäljning.

  • I avdelningen bekräftade övergångar måste vi förstås nämna att förre Unitedspelaren Nani är klar för Valencia. [BBC]
  • Den här veckan har PSG:s mittfältare Blaise Matuidi placerats i Manchester United. Men såvitt jag kan se handlar det bara om lösa rykten än så länge.
  • José Mourinho avslöjade igår att han ville värva fyra spelare, inklusive Zlatan och Bailly. De engelska tidningarna, till exempel Daniel Taylor på Guardian, är fortfarande övertygade om att det är Paul Pogba som nu toppar önskelistan. Vem Mourinho riktar in sig på ifall United inte lyckas lösa Pogba – och alla är överens om att det är en svår värvning att få till – återstår att se.