Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Italienska rapporter: United överens med Pogba

De italienska journalisterna Gianluca DiMarzio och Tancredi Palmeri rapporterar natten mot torsdag att Manchester United är överens med Paul Pogba om mittfältarens lön ifall han skulle gå till United. Däremot ska United ännu inte vara överens med Juventus om övergångssumman men United rapporteras vara beredda att lägga ett monsterbud på 120 miljoner euro. Detta skulle i så fall, med god marginal, göra Pogba till den dyraste fotbollsspelaren någonsin.

Pogba, som lämnade United för Juventus 2012, ska ha blivit erbjuden en årslön på 13 miljoner euro.

Den franska mittfältaren representeras, liksom Henrikh Mkhitaryan och Zlatan Ibrahimovic av Mino Raiola. Det har vida rapporterats att Pogba ska vara högt upp på José Mourinhos önskelista.