Muss.se » Nyhetsarkiv » Ungdomslagen

Fem försäsongsmatcher för reservlaget

Manchester United har meddelat fem försäsongsmatcher för reservlaget. Den första träningsmatchen, tisdagen den 19 juli, blir mot Blackpool, strikt bakom stängda dörrar.

Reservlaget ska sedan spela mot Altrincham på Moss Lane den 22 juli, några timmar efter a-lagets match mot Dortmund i Kina. Bortamatcher mot Salford City, 26 juli, och Port Vales, 30 juli, följer innan United tar sig an Oldham i semifinal i Lancashire Senior Cup den 2 augusti (semifinalen berättade vi om här).

Reservlagets ligaprogram väntas presenteras den här veckan. Alla indikationer är att det, som så ofta, kommer att bli markanta förändringar för reservlagsfotbollen. Det troliga är att det som förra säsongen var en U21-liga blir en U23-liga kallad Premier League 2. Troligen kommer det också att finnas större krav på lagen att hålla sig till spelschemat. De som följde U21 förra säsongen minns säkert att United vid något tillfälle hade en väldans massa hängmatcher.

Spelschemat för reservlaget finns här. Det kommer att uppdateras inför den nya säsongen under veckan.