Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Försäsongen: Just nu inga tevematcher i Sverige

Manchester Uniteds försäsong drar igång på lördag, då United möter Wigan Athletic i Wigan. I nuläget finns det inga tecken på att den matchen kommer att visas på teve i Sverige. Enligt Live Soccer TV är det bara MUTV som kommer att visa matchen. Så den som är i Sverige och vill se matchen tvingas leta fulstream.

UPPDATERING: Kanal 5 visar matcherna i Kina och Sverige.

Så ser det tyvärr ut att bli även för matcherna i Kina. Eurosport har rättigheterna till att visa International Champions Cup men enligt Eurosports tablå nöjer de sig med att visa Uniteds matcher mot Dortmund och Manchester city i repris. Då United möter Dortmund ska Eurosport istället visa backhoppning medan snooker går före matchen mot Manchester city. Det bästa vi kan hoppas på är nog att de visar matcherna digitalt, men även det verkar osäkert.

United åker sedan till Sverige för match mot Galatasaray i Göteborg och även om inget svenskt tevebolag har köpt rättigheterna än så är det mycket möjligt att så sker.

Den sista träningsmatchen är mot Everton i Wayne Rooneys testimonial och om det blir någon tevesändning där återstår att se.

Vi återkommer förstås ifall något bolag tar sitt förnuft till fånga och väljer att visa Manchester United. Annars är det fulstream som gäller… Det kan vi tyvärr inte hjälpa till med men den som söker ska nog finna och på fulstream kan det också tänkas att någon av reservlagets träningsmatcher dyker upp.