Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

MEN: Borthwick-Jackson är skadad

Cameron Borthwick-Jackson var inte med när truppen till Kinaturnén annonserades tidigare idag. Han var heller inte med i träningsmatchen mot Wigan i lördags. Enligt Manchester Evening News beror detta på att den unga försvararen är ljumskskadad. Även Telegraph rapporterar att Borthwick-Jackson är skadad.

Det ska inte röra sig om någon allvarlig skada, Borthwick-Jackson förväntas vara i speldugligt skick i slutet av nästa vecka.

Darmian, Fellaini, Martial, Schneiderlin, Schweinsteiger och Zlatan saknas på grund av semester. Bortsett från de sex spelarna är Borthwick-Jackson den enda någorlunda etablerade spelaren som inte är med under de inledande träningsmatcherna.

På turnén saknas från Wiganmatchen Joel Pereira, Guillermo Varela, Tyler Blackett och James Wilson. Pereira ska på OS med Portugal medan Varela, Blackett och Wilson, enligt MEN, helt enkelt inte fick plats i Mourinhos trupp. Därmed ett stort frågetecken för deras framtid i Manchester United.