Officiellt: Matchen inställd

Det blir ingen match idag. Tanken var att Manchester United skulle spela mot Manchester city i Peking men förhållandena i Peking gör att klubbarna tillsammans med arrangören har beslutat att ställa in matchen. United kommer att resa hem som planerat, senare på måndagen.

På presskonferenserna inför den tänkta matchen var både José Mourinho och Pep Guardiola kritiska till förhållandena i Peking. Lagens båda managers uttryckte oro för spelarnas säkerhet och torde vara lättade över dagens besked.

Uniteds försäsong fortsätter i Sverige, närmare bestämt i Göteborg. På lördag kväll spelar United mot Galatasaray på Ullevi. Säsongsförberedelserna fortsätter sedan med Wayne Rooneys testimonial mot Everton på onsdag nästa vecka. På söndag nästa vecka möter United så Leicester i Community Shield på Wembley och en vecka senare börjar Premier League med en bortamatch mot Bournemouth.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2020 MUSS.SE   |   OM MUSS & MUSCS   |   HJÄLP MUSS   |   OM MUSS.SE   |   BLI SKRIBENT   |   INTEGRITETSPOLICY   |   KONTAKTA OSS