Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Giggs vann i Indien; United tillbaka från Kina

Den första upplagan av Premier Futsal har arrangerats i Indien. Bland de deltagande spelarna fanns Manchester Uniteds legender Ryan Giggs och Paul Scholes. Turneringen är nu avslutad och Giggs lag Mumbai vann.

David Moyes är, som ni säkert känner till, ny manger för Sunderland. Den före detta Unitedmanagern rapporteras vara intresserad av att värva från United. Det är Northern Echo som påstår att Moyes vill ha Adnan Januzaj och Will Keane. För Januzaj ska det i första hand vara tal om ett säsongslångt lån men om United har en realistisk värdering kan det även bli aktuellt med en försäljning. I Keanes är det tal om en permanent övergång, där United sannolikt inte får någon stor övergångssumma.

Annars händer det inte så mycket i ryktessvängen. Det surras förstås om Paul Pogba men det känns mest som att det är samma rapporter som snurrar.

Manchester United är nu tillbaka i Manchester efter utflykten till Kina.

Turnén till Kina var stundom kaotisk och nu rapporteras det, bland annat i Independent, att José  Mourinho kommer att ha det sista ordet när nästa års sommarturné planeras. Ett rimligt antagande är att Mourinho gärna undviker Asien. För United finns annars kommersiella skäl att resa till Asien, då flera av klubbens större sponsorer uppskattar möjligheten att göra affärer där.