Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

23 spelare, Zlatan inkluderad, följer med till Sverige

Manchester United har precis meddelat att klubben reser med 23 spelare (3 målvakter och 20 utespelare) till Göteborg för morgondagens match mot Galatasaray.

Den svenska anfallaren Zlatan Ibrahimovic är förstås med i truppen som reser och allt tyder på att han kommer att göra sin första match som Unitedspelare på svensk mark. EM-spelarna David de Gea, Matteo Darmian, Marouane Fellaini, Morgan Schneiderlin, Anthony Martial och Wayne Rooney är också med i truppen och kan göra sin första försäsongsmatch imorgon. (Rooney och De Gea var med till Kina men spelade inte mot Dortmund.)

Notabel frånvaro på Chris Smalling och Bastian Schweinsteiger. Det får antas att Smalling är sjuk eller skadad medan Schweinsteigers frånvaro kommer att späda på spekulationerna om att han kommer lämna United i sommar.

Ytterligare sju spelare av de 32 som fick tröjnummer inför säsongen saknas, det är: Timothy Fosu-Mensah, Paddy McNair, Axel Tuanzebe, Cameron Borthwick-Jackson, Adnan Januzaj, Andreas Pereira och Will Keane. Det har rapporterats att de spelarna (undantaget Tuanzebe) har fått besked om att de inte har någon plats i a-lagstruppen den här säsongen. Att de inte följer med till Sverige kommer knappast att bidra till att spekulationerna upphör.