Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Mourinho: Fosu-Mensah och Smalling missar Sverige på grund av skador

José Mourinho berättar att Timothy Fosu-Mensah och Chris Smalling missar matchen mot Galatasaray i Göteborg på grund av skador.

Fosu-Mensah är inte så mycket skadad,” säger Mourinho till MUTV enligt Manutd.com. ”Men han har den här lilla grejen och vi vill vara försiktiga då han är ung. Han är ifrån gruppen tills han är 100 procent tillbaka.

Chris Smalling har haft ett återfall av en gammal skada från den förra säsongen. Vi får se vad som händer, men han är redan avstängd i den första matchen mot Bournemouth.

United kommer vad det verkar inte att göra någon media i samband med besöket i Göteborg. Det blir ingen presskonferens varken före eller efter matchen.

Att Mourinho nämner Fosu-Mensah är en indikation på att holländaren kommer att ingå i truppen den här säsongen. Fosu-Mensah är annars en av spelarna som rapporteras ha fått besked om att de inte har någon plats i truppen den här säsongen. Sedan dess har emellertid Daily Mail ändrat sig, tidningen tror nu istället att ett nytt kontrakt kan vara på gång.

Över i Holland, på Voetbal International, förnekas det också att Fosu-Mensahs närmaste framtid ska vara i någon annan klubb än Manchester United. ”Vi är i konstant dialog med United,” säger Jonathan Barnet som är chef för Fosu-Mensahs agentur. ”Alla de meddelandena kommer från ingenstans. Timothy Fosu-Mensah stannar i Manchester United.

Vi avslutar med Paul Pogbas agent Mino Raiola, som av allt att döma ringer till journalister i första andetaget för att sedan baktala dem i andra andetaget.