Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Pogba signerar Unitedtröja; Fabinho på Mourinhos önskelista

Paul Pogba är fortfarande inte klar för Manchester United. Mycket tyder dock på att han kommer att bli det. Enligt respekterade Times är det nu en fråga om när och inte om.

United ska emellertid inte ha någon brådska att göra klar affären. Pogba har semester till den 6 augusti och kommer inte att spela i Community Shield och det anses även vara tveksamt om han är klar för spel när ligan drar igång den 14 augusti. Det är möjligt att läkarundersökningen görs i USA men det är också möjligt att United väntar med den tills Pogba är tillbaka i Europa.

Rory Smith, som skrev artikeln i Times, har också pratat med BBC Radio 5 Live.

Under helgen förväntas ingenting ske.

https://twitter.com/FabrizioRomano/status/759310262814044161?s=09

Pogba själv verkar inte direkt angelägen att bromsa spekulationerna, i USA har han signerat en Unitedtröja med nummer 6 och Pogba på ryggen. Det är nästan så att en får för sig att det hela var planerat – hur många Unitedtröjor med Pogba på ryggen kan det finnas i USA?

I Timesartikeln diskuteras också de unga spelarna som rapporteras ha fått besked om att de inte har någon plats i truppen den här säsongen. Det sägs att Andreas Pereira, Paddy McNair och Cameron Borthwick-Jackson ska ha försäkrats om att de har en framtid i United. Dock kan inte Mourinho garantera att de får tillräckligt med speltid den här säsongen, varför det kan vara i spelarnas intresse att gå på lån. Borthwick-Jackson framför allt ska ha fått besked om att hans långsiktiga framtid är i United. Däremot är framtiden mer osäker för Adnan Januzaj.

Timothy Fosu-Mensah ska dock, till skillnad från tidigare rapporter, ha fått veta att han har en plats i truppen den här säsongen.

Monacos brasilianska högerback Fabinho är enligt Globo Esporte nära en övergång till Manchester United.

https://twitter.com/BrazilStats2/status/759114931023249408