Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Fellaini nobbar Moyes; Schweinsteiger tränar med reserverna

David Moyes, numer manager för Sunderland, vill värva från Manchester United. Det går klubbens före detta manager ingen hemlighet av. På en direkt fråga om han var intresserad av spelare som Marouane Fellaini och Adnan Januzaj svarade Moyes:

Om någon av de bra spelarna vill gå hit så vill jag ha dem, det säger jag er. De är excellenta spelare och vi är intresserade, men jag är säker på att många andra klubbar också är det.

Se Moyes prata på Sky Sports.

Fellaini tycks emellertid inte ha några planer på att gå till Moyes för tredje gången i karriären. Enligt Mark Ogden på Independent är Fellainis avsikt att stanna i United och slåss för sin plats. Fellaini uppges ha fått besked av Mourinho att han kommer att ha en viktig roll i truppen den här säsongen.

Däremot tror Ogden att Sunderland är en möjlig destination för Adnan Januzaj.

Schweinsteiger tränar med reservlaget

Enligt tyska Bild (Bild bakom betalvägg, Sport Witness med en engelsk version) ska Bastian Schweinsteiger inte ha någon avsikt att ge upp sin plats i Manchester United utan kamp. Endast om han verkligen tvingas bort ska han vara beredd att lämna klubben. Den tyska tidningen skriver att Schweinsteiger inte har fått någon indikation på att Mourinho vill göra sig av med honom.

På måndagen rapporteras det emellertid att Schweinsteiger nu tränar med Uniteds reservlag. Tyskens framtid i United förefaller minst sagt vara osäker.

Obligatorisk bit om Pogba

Detta blir en icke-uppdatering. Det har inte hänt något nytt gällande Paul Pogba. Fortfarande tyder det mesta på att Pogba kommer att spela för Manchester United säsongen 2016/17 men varken United eller Juventus tycks vara redo att göra detta offentligt än. Vi väntar. Läs om Eric Bailly så länge.

Stretford End som app

Vi avslutar med ett tips: Manchester Uniteds officiella statistiksida Stretford End har idag lanserat en mobilapp.