Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Rooneys testimonial visas på TV3 Sport HD

Goda nyheter! Vi får två Manchester United-matcher på teve den här veckan. Detta då det nu står klart att Viasat kommer att sända Wayne Rooneys testimonial, där United spelar mot Everton på Old Trafford, på onsdag kväll. Matchen kommer att visas på TV3 Sport HD och Viaplay.

Sedan tidigare är det klart att söndagens Community Shield mellan United och Leicester visas på Viasat Sport Premium och Viaplay.

På Viasat Sport Premium och Viaplay kommer majoriteten av Uniteds matcher att visas den här säsongen. De två första ligamatcherna, mot Bournemouth och Southampton, är redan inlagda i tablån. Med Zlatan Ibrahimovic i United är sannolikheten minimal att vi går miste om en enda match den här säsongen. Viasat har förutom Premier League och Community Shield även ligacupen och FA-cupen medan Discovery (bland annat Eurosport, Kanal 5 och Kanal 9 samt digitala tjänsten Dplay) sänder Europa League.