Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Schweinsteiger kan återvända till Bayern

Bayern München öppnar till synes för att Bastian Schweinsteiger ska återvända till den tyska mästarklubben. ”Skulle han prata någon gång om en vilja att återvända så kommer vi att diskutera det med honom,” säger Bayerns VD Karl-Heinz Rummenigge till Bild enligt Sky Sports.

Även Philipp Lahm har pratat om Schweinsteiger: ”Det är viktigt att binda spelare som förtjänar det till klubben. Basti känner alla och allting här, det skulle vara förutbestämt att han fungerar i laget.

I andra transfernyheter uppges Paddy McNair vara aktuell för Aston Villa.

Paul Pogba då? Tja, enligt Sky Sports ska han resa till Manchester då han på lördag återvänder till Europa efter sin semester. En källa säger att Pogba kan ”presenteras som en Unitedspelare så tidigt som måndag”. Vilket ju inte är så tidigt med tanke på att det påstods att han skulle presenteras redan i förra veckan.