Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Pogba på plats för läkarundersökningen

Paul Pogba är nu på plats i Manchester för den obligatoriska läkarundersökningen inför flytten från Juventus till Manchester United. Läkarundersökningen är det sista som återstår innan Pogba formellt kan presenteras som en Manchester United-spelare.

Indikationerna är att en extra noggrann undersökning väntar. Med tanke på de stora summorna som är inblandade – Pogba blir den dyraste fotbollsspelaren någonsin – vill United säkerställa att Pogbas kropp är i toppskick. Därmed är det inte uteslutet att läkarundersökningen fortsätter även imorgon.

För någon timme sen anlände Pogba till Manchester Airport.

Han skjutsades sedan (i en bil levererad av Uniteds sponsor) till Manchester Uniteds träningsanläggning, där läkarundersökningen kommer att genomföras.

Även Pogbas mamma rapporteras ha skjutsas till Uniteds träningsanläggning (men jag utesluter inte att journalisten driver).

And so we wait.