Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Telegraph: Fosu-Mensah skriver på för fyra år

Timothy Fosu-Mensah binder sig till Manchester United. Telegraphs James Ducker rapporterar på torsdagskvällen att den unga holländaren är överens med United om ett nytt fyraårskontrakt. Ducker tror att detta kan annonseras redan på fredagen.

I rapporten sägs det att Fosu-Mensah den här säsongen kommer att fungera som backup till Antonio Valencia på högerbacken. José Mourinho uppges ha varit angelägen att säkra ett nytt avtal med den unga spelaren.

Fosu-Mensah slog sig in i Uniteds a-lag i slutet på förra säsongen, med spel både som ytterback och mittback. I ungdomslagen har han även spelat på mittfältet. Han skrev på för United på deadline day sommaren 2014, då han lämnade Ajax akademi. Fortfarande är han bara 18 år gammal (ett par månader yngre än Marcus Rashford). Fosu-Mensah a-lagsdebuterade med ett inhopp i 3-2-segern mot Arsenal (då Rashford gjorde dundersuccé). Han startade sedan några dagar senare i segern mot Watford. Hittills har det blivit tio a-lagsmatcher (fyra från start).